Rarytasy z polskich ślimaków!

Polskie ślimaki, to nie tylko zdrowe, ale przede wszystkim przepyszne potrawy, serwowane jako przysmaki, do wina i wykwintnej kolacji, a także w ścisłych dietach np, dla sportowców, ceniących sobie niską kaloryczność i wysoki poziom białka w mięsie.

My przygotowujemy je w tradycyjny sposób, ale również dostarczamy Wam produkty według własnych przepisów.

Bon appétit!

Caracoles De Konrad

Od rodzinnej hodowli, aż do dominacji na rynku produktów dostarczanych na półki sklepowe na całym Świecie!

foto-3

Wspólnie do celu

Nasze dążenie do jakości jest obecne we wszystkim, co robimy. Rozpoczyna się od wyboru najlepszych ślimaków, pełnej kontroli nad przetwarzaniem żywności, obszernego szkolenia
pracowników, a następnie znalezienia najlepszych sposobów obsługi naszych klientów.

Jesteśmy średniej wielkości firmą zatrudniającą 20 pracowników. Zapewnia to wysoki poziom kontroli nad całym procesem.